Goeree-Overflakkee ligt op een steenworp afstand van de Randstad, de Rotterdamse, Vlissingse en de Antwerpse haven. Door deze centrale ligging zat de handelsgeest er al vroeg in bij de eilandbewoners. Alleen in de groothandel en detailhandel zijn vandaag al bijna 1000 bedrijven actief. Met producten die niet alleen lokaal, maar zeker ook buiten het eiland worden verhandeld en verkocht. Hierdoor zijn er ook diverse bedrijven op het eiland die zich hebben gespecialiseerd in logistiek en vervoer. Benieuwd wat er qua jobs te koop is? Bekijk de vacatures!

Westhoeve Potatoes. Vers van het land naar de klant.

Wim Westhoeve begon in 1978 met het inkopen van aardappelen van boeren uit de omgeving. Hij verkocht ze door aan grossiers. Inmiddels worden aardappelen en uien over de hele wereld geëxporteerd. Niet alleen in Europa maar ook in Zuid-Amerika, Afrika en zelfs het Midden Oosten vind je aardappelen van Westhoeve Potatoes. Door geavanceerde verpakkingsmachines kunnen de aardappelen in elke gewenste verpakking worden geleverd.

Vacatures

DNM International. Deskundig in brandbestrijding.

DNM International levert producten en diensten voor petrochemische brandbestrijding. Het bedrijf is sinds de oprichting in Stellendam in 2001 uitgegroeid tot een internationaal opererende speler. Met niet alleen de industrie, maar ook de brandweer en overheid als klant. Momenteel wordt in Stellendam een Emergency Response Service opgezet om klanten in heel Europa te kunnen adviseren en helpen bij een petrochemische brand. 

Vacatures

Centa. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

De engineers van CENTA ontwikkelen en leveren innovatieve aandrijfsystemen en gespecificeerde hoogontwikkelde componenten voor tal van energietoepassingen, de maritieme sector, de industrie en de spoorweg- en railtransportsector. CENTA is in 1970 opgericht in Stellendam, het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in elastische koppelingen en aandrijfassen.

Vacatures