Randstad

Al 60 jaar speelt Randstad een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wie kent hen niet? Randstad is ook actief op Goeree-Overflakkee. De vestiging in Middelharnis is gevestigd in de Beroepscampus aan de Langeweg 111 en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto.

vacatures

AB Zuid Holland

AB Zuid-Holland is één van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, bouw, techniek, logistiek, groenvoorziening en grond-, weg-, en waterbouw. De vestiging op Goeree-Overflakkee is gevestigd in Stellendam. Weten of zij iets voor je kunnen betekenen? Bekijk de vacatures!

vacatures

DS People

DS People is gevestigd in Stellendam en is gespecialiseerd in banen in de agrarische, metaal- en (food) productiesector. Maar ook voor het vinden van een administratieve functie kun je hier terecht. Bekijk de actuele vacatures voor het vinden van jouw ideale job. 

vacatures

Indeed

Ook op vacaturesite Indeed tref je de nodige banen aan op Goeree-Overflakkee. Wellicht vind je precies datgene wat je zoekt. Op het eiland of misschien een hybride baan of werken vanuit huis. Bekijk snel de actuele jobs!

vacatures