Goeree-Overflakkee is méér dan een prachtige plek om te wonen en te recreëren. Hier liggen ook volop kansen op werk- en studiegebied. Het mooie is ook dat je er een eiland bij cadeau krijgt! 

Het eilandgevoel van...

...verpleegkundige Jacqueline

Dat ik altijd op de fiets naar mijn werk kan is voor mij pure ontspanning. Het wonen en werken zo dicht bij elkaar geeft dat er veel tijd over blijft voor andere dingen. 

Lees verder
Lees haar verhaal

...senior accountmanager Frans

In mijn vrije tijd ben ik actief betrokken bij Brouwerij Solaes. Dat varieert van een bardienst in het proeflokaal tot het afvullen van flessen wanneer er weer een bier klaar is. 

Lees verder
Lees zijn verhaal

... receptioniste Monique

Mijn vrije tijd besteed ik ook graag op het eiland. Af en toe een leuk feestje, heerlijk fietsen of een rondje zeilen en dan plekjes ontdekken waarvan ik het bestaan nog niet wist.

Lees verder
Lees haar verhaal
het eilandgevoel van Monique 2

...online marketeer Jamie

Vroeger reden wij altijd via Goeree-Overflakkee naar de camping van mijn opa en oma. Zodra ik over de Haringvlietdam rijd, krijg ik nog altijd een soort van vakantiegevoel. 

Lees verder
Lees zijn verhaal

...developer Michiel

Het is heerlijk om zo dichtbij de natuur en de zee te wonen en te werken. Lekker met de auto of motor toeren richting de Brouwersdam. Of het nu mooi weer is of stormachtig. De zee trekt altijd en is altijd mooi om te zien.    

Lees verder
Lees zijn verhaal

... accountant Kees

Ik houd nu veel meer vrije tijd over voor mijn hobby en mijn gezin. Ik vind het leuk om te sportvissen op zeebaars en dan het liefst op het strand van GO.

Lees verder
Lees zijn verhaal

...kwaliteitsmedewerker Tamara

Ik ben blij dat ik van betekenis kan zijn voor het eiland waar ik ben geboren en getogen.

Lees verder
Lees haar verhaal