Mijn vrije tijd besteed ik ook graag op het eiland. Af en toe een leuk feestje, heerlijk fietsen en dan plekjes ontdekken waarvan ik het bestaan nog niet wist, of lekker een rondje zeilen.

Op en top gastvrouw

Ik ben een geboren en getogen Stellendamse en werk al heel mijn leven op Goeree-Overflakkee. Vanuit school heb ik eerst stagegelopen op het eiland. Daarna ben ik blijven plakken en zo van het een in het ander gerold.  Van baantjes bij de supermarkt en de plaatselijke discotheek ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Center Parcs Port Zélande. Waar ik nu al ruim 30 jaar werk. Ik ben allround receptiemedewerker. Het klinkt misschien afgezaagd, maar het is mijn passie. Ik vind het leuk om op en top gastvrouw te zijn. Ik doe er alles aan om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen. Het werk is afwisselend en soms kom je voor een uitdaging te staan, maar als het dan toch lukt om de gast weer vrolijk de deur uit te laten gaan is mijn dag weer geslaagd. 

Mooier en schoner

Ik doe ook graag wat terug voor het eiland. Als vrijwilliger van Nederland Schoon ruim ik zwerfafval op. Zo doe ik iets voor het milieu en help ik mee aan een mooier en schoner eiland. Het is daarnaast erg ontspannend en dankbaar werk. 

 

het eilandgevoel van Monique 2

The place to be

Ik zou me geen andere plek kunnen voorstellen om te werken dan op Goeree-Overflakkee. Het gras is echt niet groener aan de overkant. Je moet zelf de slingers ophangen om pret te hebben in je werk. En wat ik ook fijn vind is dat iedereen elkaar kent.