Ik werk als developer bij XSARUS in Middelharnis. Ik maak nieuwe dingen voor klanten, dat kan een webshop zijn of het automatiseren van de orderverwerking. Het leukste aan mijn baan is om samen met collega's naar de beste oplossingen te zoeken voor onze klanten. Hoe moeilijker het is, hoe leuker. Het is een uitdaging om van iets complex iets simpels te maken waarmee de klant weer uit de voeten kan.    

Een schot in de roos

Na het VMBO heb ik de opleiding Manager Transport en Logistiek gevolgd in Rotterdam. Na mijn laatste stage kwam ik erachter dat ik het toch niet zo leuk vond als ik dacht. Ik kon mijn creativiteit er niet in kwijt. Met ICT had ik altijd al feeling, daarom heb ik bij XSARUS gesolliciteerd, zonder enige ervaring. In mijn sollicitatiegesprek gaf ik aan dat ik graag bij XSARUS wilde werken in combinatie met een deeltijdstudie HBO Informatica. Dat was een schot in de roos. Ik werk er inmiddels al 8 jaar.  

Xsarus

Natuur en zee lekker dichtbij

Het is heerlijk om zo dichtbij de natuur en de zee te wonen en te werken. Lekker met de auto of motor toeren richting de Brouwersdam. Of het nu mooi weer is of stormachtig. De zee trekt altijd en is altijd mooi om te zien.