Ik werk ruim 2 ½ jaar als vertegenwoordiger bij Bouwcenter Esselink in Middelharnis. Hierbij bedien ik de klanten rondom onze vestigingen in Heinenoord en Hardinxveld-Giesendam, op het kantoor in Middelharnis heb ik een werkplek waar ik zaken kan uit werken. 

Gezellige sfeer

Het mooie van mijn werk is het meedenken met onze klanten. En het presenteren van ons familiebedrijf bij nieuwe aannemers. Ik krijg de volledige vrijheid om klanten optimaal te kunnen bedienen. Er heerst bij Esselink een leuke gezellige sfeer met een gezonde werkmentaliteit, daar houd ik van. Wanneer ik buiten Flakkee aan het werk ben, en terug het eiland op kom, rij ik de rust en dat echte eilandgevoel tegemoet, heerlijk. 

Werken bij Bouwcenter Esselink

Thuis lunchen

Een voordeel van kantoor zo vlakbij huis? Wanneer ik in Middelharnis aan het werk ben, dan ga ik af en toe gezellig thuis lunchen. Waar maak je dat nog mee? Dat je tussen de middag even snel naar huis kunt om samen met mijn vrouw en zoontje een boterham te eten.

Hoofd leegmaken

Mijn hobby is kitesurfen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak op de stranden bij Ouddorp te vinden. Ik vind het heerlijk om na een intensieve werkdag mijn hoofd leeg te maken op het water. En waar kan dat beter dan op Goeree-Overflakkee. De zee en de stranden liggen praktisch om de hoek.  

Jabin Grootenboer woont samen met zijn vrouw en zoontje in Middelharnis.   

Jabin Grootenboer woont samen met zijn vrouw en zoontje in Middelharnis.   

Fotografie Jaap Reedijk.