Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Goeree-Overflakkee telt meer dan 5.000 bedrijven en biedt daarom volop kansen op werkgebied. Bovendien heeft werken op het eiland ook zo zijn voordelen. Je staat nooit in de file en werk en ontspanning zijn hier moeiteloos met elkaar te combineren. Benieuwd welke kansen er voor jou voor het oprapen liggen? 

Iedereen z'n eigen horizon

We timmeren als eiland flink aan de weg. De lat ligt hoog, op alle fronten. Wij proberen mensen ruimte te bieden. Letterlijk en figuurlijk. Op een manier die past bij het eiland. Met een natuurlijke balans tussen inspanning en ontspanning. Wat is de stip op jouw horizon? 

Ontdek je eigen horizon
Vuurtoren Westhoofd Ouddorp visitgo
  • Vuurtoren Westhoofd Ouddorp visitgo

Zie jij jezelf hier al wonen?

Wellicht vind jij hier je droombaan. Dat zou fantastisch zijn! Maar wie weet gloort er voor jou nog meer aan de horizon. Je zult niet de eerste zijn die op Goeree-Overflakkee een baan vindt én verknocht raakt aan de secundaire arbeidsvoorwaarden die het eiland met zich meebrengt: rust, ruimte en volop recreatiemogelijkheden. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier straks óók niet meer weg wilt. Ben je benieuwd hoe het is om te wonen op een eiland? 

Meer over wonen
welgelegen miniatuur

Vooroplopen door dicht bij onszelf te blijven

Pionieren. Koesteren. Doen. Dat is alles wat we nodig hebben om onze ambities waar te maken. Wat die ambities zijn? Onszelf continu blijven uitvinden en vooroplopen in alles wat we te bieden hebben. Maar wel op een wijze die past bij onze wortels en onze natuur. Natuurlijk zien wij hoe snel de wereld verandert, maar we hebben liever dat de wereld ziet hoe wij veranderen. Ook wij maken ons klaar voor de toekomst, in ons eigen tempo, op onze eigen manier. Of je hier een vak wilt leren, een baan zoekt of gaat ondernemen: op Goeree-Overflakkee gloort voor iedereen wat moois aan de horizon.

De eilandmentaliteit