Wil jij naast je studie lekker bijverdienen of zoek je een leuke baan voor in jouw vakantie? Op Goeree-Overflakkee zijn er tientallen bedrijven die in het hoogseizoen zitten te springen om enthousiaste medewerkers. Ga aan de slag in de horeca of geef surfles. Of help de boer met het verbouwen van het land. Hier liggen de kansen letterlijk voor het oprapen. Goed voor het opbouwen van jouw werkervaring en leuk voor je portemonnee!  

De voordelen van vakantiewerk op Goeree-Overflakkee

Sparen voor een leuke vakantie of meer geld om leuke dingen te doen? Op Goeree-Overflakkee kun je op tal van plekken aan de slag. Naast je eigen ontwikkeling heeft bijverdienen in jouw vrije tijd nog veel meer voordelen:

  • Je verdient lekker wat bij 
  • Je werkt met leeftijdsgenoten
  • Je bepaalt zelf hoeveel je wilt werken
  • Het staat sowieso goed op je CV
  • De ervaring hou je voor het leven

Ben je voor het eerst op zoek naar werk? - Waag er eens een telefoontje aan

Voor het eerst op zoek naar vakantiewerk kan best spannend zijn. Maar veel ondernemers zijn echt opzoek naar mensen zoals jij. Jonge mensen die bereid zijn om de eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Heb je een vacature gezien die jou heel leuk lijkt? Bel de ondernemer eens op en vraag wat het werk precies inhoudt, voor je het weet word je uitgenodigd voor een gesprek.