Op Goeree-Overflakkee wordt hard gewerkt. Dat heeft ons ook ver gebracht. Tegelijkertijd wordt er naast het werk ook volop genoten van het eilandleven. Om de eenvoudige reden dat het eiland té veel mooie dingen biedt om links te laten te liggen. Ben je sportief, natuurliefhebber, strandganger, watersporter, zonaanbidder, rustzoeker of fijnproever? Hier kun je het perfect combineren met je baan. 

Alsof je altijd op vakantie bent

Het mooie aan werken op een eiland is dat je dagelijks dichtbij alle faciliteiten bent waarvoor duizenden mensen jaarlijks naar hier komen om vakantie te vieren.  Kom je hier werken, dan krijg je alle mogelijkheden die het eiland biedt er zo maar bij. Alsof je altijd op vakantie bent! Een mooiere secundaire arbeidsvoorwaarde kun je je niet wensen.   

Hoe ontspan jij?
Klaar voor wat meer avontuur

Vind een baan en krijg een eilandervaring cadeau

Is je toekomstige werkgever Eilandpromotor dan wordt het kiezen van een baan op het eiland extra leuk. Want in dat geval krijg je bij het tekenen van je contract een leuke eilandervaring cadeau. Een mooie manier om je nieuwe 'werk'plek alvast een beetje te leren kennen! 

Supporters van Goeree-Overflakkee

Supporters van Goeree-Overflakkee

Werkgevers die Eilandpromotor zijn, zijn trots op het eiland en dragen samen met stichting Eilandmarketing 'de mooiste werkplek van Nederland' uit. Behalve een uitdagende baan geven zij jou ook graag een mooie eilandervaring cadeau. Alvast wat inspirerende voorbeelden!

Een privéles kitesurfen

In een paar dagen leren golfen

Stelletje op golfbaan Catherinenburg

Overnachten in een beachlodge

Bierproeverij samen met je vrienden

Op pad met je eigen landrover

Adembenemende lunchwandelingen

Met 26 natuurgebieden verspreid over het eiland is de natuur altijd dichtbij. Ga in de pauze even het strand op of haal een frisse neus in het groen en geniet van de prachtige vergezichten. Zo ontdek je je eigen horizon óók naast het werk.  

Wandelinspiratie
Ga op zoek naar ongerepte natuur