Op Goeree-Overflakkee wordt hard gewerkt. Dat heeft ons ook ver gebracht. Tegelijkertijd wordt er naast het werk ook volop genoten van het eilandleven. Om de eenvoudige reden dat het eiland té veel mooie dingen biedt om links te laten te liggen. Ben je sportiefnatuurliefhebber, strandganger, watersporter, zonaanbidder, rustzoeker of fijnproever? Hier kun je het perfect combineren met je baan. 

Alsof je altijd op vakantie bent

Het mooie aan werken op een eiland is dat je dagelijks dichtbij alle faciliteiten bent waarvoor duizenden mensen jaarlijks naar hier komen om vakantie te vieren.  Kom je hier werken, dan krijg je alle mogelijkheden die het eiland biedt er zo maar bij. Alsof je altijd op vakantie bent! Een mooiere secundaire arbeidsvoorwaarde kun je je niet wensen.   

Hoe ontspan jij?
Klaar voor wat meer avontuur

Vind een baan en krijg een eilandervaring cadeau

Is je toekomstige werkgever Eilandpromotor dan wordt het kiezen van een baan op het eiland extra leuk. Want in dat geval krijg je bij het tekenen van je contract een leuke eilandervaring cadeau. Een mooie manier om je nieuwe 'werk'plek alvast een beetje te leren kennen! 

Supporters van Goeree-Overflakkee

Supporters van Goeree-Overflakkee

Werkgevers die Eilandpromotor zijn, zijn trots op het eiland en dragen samen met stichting Eilandmarketing 'de mooiste werkplek van Nederland' uit. Behalve een uitdagende baan geven zij jou ook graag een mooie eilandervaring cadeau. Alvast wat inspirerende voorbeelden!

Een privéles kitesurfen

Laat je vlieger op, pak je bord en kies het ruime sop. Leer de beginselen van het kitesurfen of verbeter je skills tijdens een privéles kitesurfen van 3 uur bij Natural High.

In een paar dagen leren golfen

Stelletje op golfbaan Catherinenburg

Altijd al een balletje willen slaan? Leer in 5 lessen de beginselen van het golfen op golfbaan Catharinenburg in Melissant.

Overnachten in een beachlodge

Overnachting voor twee met ontbijt in een beachlodge van het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Zie de zon opkomen vanaf je terras en hoor het geluid van ruisende golven.

Bierproeverij samen met je vrienden

Krijg een rondleiding door bierbrouwerij Solaes en geniet onder het genot van een borrelplank van 4 verschillende lokaal gebrouwen biertjes.

Op pad met je eigen landrover

Maak met je ‘eigen’ Land Rover Defender van DUS Events een tocht langs de mooiste plekken op het eiland en geniet van de bijzondere Deltanatuur.

Adembenemende lunchwandelingen

Met 26 natuurgebieden verspreid over het eiland is de natuur altijd dichtbij. Ga in de pauze even het strand op of haal een frisse neus in het groen en geniet van de prachtige vergezichten. Zo ontdek je je eigen horizon óók naast het werk.  

Wandelinspiratie
Ga op zoek naar ongerepte natuur