Hoe ontdek je jouw droombaan? Soms door actief op zoek te gaan. Soms loop je er toevallig tegenaan. Om de kans te vergroten dat jij gaat doen wat echt leuk vindt, hebben we een aantal toonaangevende bedrijven op het eiland voor je op een rij gezet. Misschien heb jij binnenkort wel de mooiste werkplek van Nederland. 

Zorg & welzijn

We zorgen hier goed voor onszelf, maar ook voor elkaar. Een gerenommeerd ziekenhuis, diverse vrijwilligersorganisaties en vooruitstrevende zorg-initiatieven zijn hier het bewijs van. Kom jij onze zorg nog beter maken?

Hier werken
zorg

Bouw & installatie

Verduurzaming, een toenemende vraag naar woonruimte en de ontwikeling van prefab constructie maken de bouw een uitdagende sector om in te werken. Ontdek of het werk in de bouw misschien iets voor jou is.

Hier werken
woonwijk goeree-overflakkee vogelvlucht

Dienstverlening

De helft van alle startende ondernemers begint in dienstverlening. Deze brede sector biedt daarom veel kansen om aan de slag te gaan. Of je nu accountant, verzekeringsadviseur of jurist bent. Wellicht vind jij je volgende baan in de algemene, zakelijke of financiele dienstverlening.

Meer over dienstverlening

ICT, techniek & creatie

Nog nooit ging de digitalisering zo snel. Niet zo gek dat de vraag naar mensen in ICT, techniek en creatie blijft groeien. Ben je een hard core techneut of developer? Of ben jij de creatieve duizendpoot waar tegenwoordig iedereen naar op zoek is? Misschien is één van deze bedrijven wel een match voor jou.

Hier werken

Toerisme & vrije tijd

Ongerepte natuur, vijfentwintig kilometer strand, gezellige dorpen, leuke events en attracties en eindeloze mogelijkheden om te sporten op en rond het water. Niet voor niets dat legio bezoekers ons eiland elk jaar weten te vinden. Dit biedt enorm veel kansen als je aan de slag wilt in de toeristische sector. Bekijk snel welke mogelijkheden er zijn!

Hier werken
Concert at Sea zonsondergang met meeuw

Handel & logistiek

De ligging van Goeree-Overflakkee is perfect voor de doorvoer van goederen. Naast verschillende groothandels vind je hier diverse vervoerders en logistieke bedrijven. Ben jij een commercieel talent of is logistiek helemaal jouw ding? Ontdek wat deze sector op het eiland jou te bieden heeft.

 

Hier werken
handel en logistiek

Landbouw & visserij

Van oudsher is de landbouw en visserij op het eiland sterk vertegenwoordigd. We zijn koploper in het bedenken van innovatieve technieken om deze sectoren duurzaam en toekomstbestendig te maken. Ontdek wat deze sector jou kan bieden.

Hier werken
landbouw en visserij

Onderwijs & ontwikkeling

Twaalf lagere scholen, twee scholen voor voortgezet onderwijs en een beroepscampus waar jongeren praktijkgericht kennis maken met het werkzame leven. Op Goeree-Overflakkee liggen genoeg kansen om te groeien in het onderwijs.

Hier werken
Beroepscampus

Overheid

Werken in de publieke sector op Goeree-Overflakkee. Afwisselend en nooit saai. De overheid is van iedereen en voor iedereen. Van geboorte-aangifte tot het aanvragen van een rijbewijs, van het stimuleren van theaterbezoek tot groenbeheer. Als jij graag in contact staat met inwoners en lokale organisaties dan is een baan bij de lokale overheid wellicht wel op jouw lijf geschreven. Je vindt er tal van verschillende functies van klantadviseurs, tot boa's en medewerkers van de buitendienst. 

Hier werken