Vakmanschap is meesterschap. Goeree-Overflakkee staat bekend om haar vakmanschap op het gebied van bouw en installatie. Het eiland telt niet voor niets ruim 600 bedrijven in deze uitdagende en boeiende sector. Van gerenommeerde, lokale specialisten tot landelijk opererende bedrijven en multitaskers met een internationale focus. Onderstaand een paar mooie voorbeelden! Kortom, vind je hier een passende job, dan ben je in goed gezelschap.

Wetec. Waar talent volop de kans krijgt om door te groeien.

Met meer dan 100 jaar kennis en ervaring is wetec in staat slimme oplossingen te bedenken op het gebied van elektrificering. Ze zijn actief én succesvol in verschillende sectoren van Maritiem en Machinebouw tot Living en Utiliteit. Hierdoor liggen er volop kansen voor mensen met ambitie. Door onderling kennis te delen kan Wetec verrassende en duurzame oplossingen bieden waar de markt niet omheen kan. Zij ontzorgen hun klanten volledig en kijken verder dan wat er vandaag mogelijk is.

Vacatures

Hoppenbrouwers Techniek. Top Employer op het eiland.

In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. Van eenmanszaak naar een bedrijf met 20 vestigingen in Nederland waaronder 2 bedrijven op Goeree-Overflakkee in Middelharnis en Goedereede. Dit warme familiebedrijf kijkt verder dan alleen de eigen organisatie. Hoppenbrouwers wil een waardevolle bijdrage leveren aan forse uitdagingen in de maatschappij. Waaronder klimaatverandering en de energietransitie. Dit jaar mag het bedrijf zich trouwens Top Employer noemen! Wat wil je nog meer? 

Vacatures

Bouwcenter Esselink. Al 110 jaar jong van geest.

Bouwcenter Esselink is een meer dan bekende naam op Goeree-Overflakkee. In een periode van meer dan 110 jaar startte dit bedrijf vestigingen in Middelharnis en buiten het eiland in Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. Het brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is onderdeel van de Esselink Groep. Meer info vind je op www.esselinkgroep.nl.

Vacatures