Het eiland Goeree-Overflakkee is best ambitieus. En dat geldt ook voor de mensen. Tegelijkertijd weten we dingen goed te relativeren. Als het kan met humor. Wie wij zijn, hebben we samengevat in drie kernwaarden: pionieren, koesteren én doen. Zie het als ons unieke dna, als de bouwstenen van onze identiteit. Hier staan we voor en hier gaan we voor. 

Vacatures op Goeree-Overflakkee!

De zorg, het toerisme, financiële dienstverlening én de handel zijn van oudsher belangrijke sectoren op het eiland. Maar hier zijn ook tal van bedrijven gevestigd die je niet direct zou verwachten. Zo timmeren we lekker aan de weg in de bouw en installatie en lopen we voorop op ICT gebied. Toonaangevende bedrijven op het gebied van e-commerce, electronica en online verzekeren zijn hier gevestigd en meer dan goed vertegenwoordigd. Hier kun jij je als developer prima ontwikkelen. Ontdek wat Goeree-Overflakkee jou te bieden heeft en start morgen nog jouw nieuwe loopbaan!

xsarus ict techniek en creatie

Werkengo.nl is een initiatief van Stichting Eilandmarketing Goeree-Overflakkee in samenwerking met enthousiaste werkgevers waaronder XSARUS, Zuidwester, CuraMare, Hoppenbrouwers Techniek, WETEC, Bouwcenter Esselink, Visser & Visser, Alpina Group, Gemeente Goeree-Overflakkee, Zeil- en surfcentrum Brouwersdam, Le Duc Finefood, Center Parcs Port Zélande, Kindwijs, Damen Shipyards en Natural High.