Goeree-Overflakkee ligt op een steenworp afstand van de Randstad, de Rotterdamse, Vlissingse en de Antwerpse haven. Door deze centrale ligging zat de handelsgeest er al vroeg in bij de eilandbewoners. Alleen in de groothandel en detailhandel zijn vandaag al bijna 1000 bedrijven actief. Met producten die niet alleen lokaal, maar zeker ook buiten het eiland worden verhandeld en verkocht. Hierdoor zijn er ook diverse bedrijven op het eiland die zich hebben gespecialiseerd in logistiek en vervoer. Benieuwd wat er qua jobs te koop is? Bekijk de vacatures!

Wat zoek je

1 t/m 3 van 4 resultaten

Westhoeve Potatoes. Vers van het land naar de klant.

Wim Westhoeve begon in 1978 met het inkopen van aardappelen van boeren uit de omgeving. Hij verkocht ze door aan grossiers. Inmiddels worden aardappelen en uien over de hele wereld geëxporteerd. Niet alleen in Europa maar ook in Zuid-Amerika, Afrika en zelfs het Midden Oosten vind je aardappelen van Westhoeve Potatoes. Door geavanceerde verpakkingsmachines kunnen de aardappelen in elke gewenste verpakking worden geleverd.

Handel & logistiek op de kaart

Geïnteresseerd in een mooie werkplek?

Er zijn diverse bedrijven in handel & logistiek op zoek naar nieuwe mensen. Bekijk de vacatures of doe een open sollicitatie en wie weet heb jij binnenkort wel de mooiste werkplek van Nederland!