Dat er op het snijvlak van ICT, techniek en creatie veel gebeurt in de wereld is een understatement. Sterker, veel markten, organisaties én producten zijn er op gebaseerd en ervan afhankelijk. Op Goeree-Overflakkee zijn enkele prachtige bedrijven en bureaus actief die vanaf het eerste uur aanjager zijn geweest van de ontwikkeling van geavanceerde technieken, nieuwe, slimme oplossingen én digitale transformatie in tal van markten. Waar een klein eiland groot in kan zijn. Onderstaand een inspirerend voorbeeld van een prijswinnend bedrijf.

XSARUS. Digital commerce bureau met toppositie in de Benelux.

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt en ondersteunt al ruim 22 jaar organisaties in hun digitale transformatie. Ze helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. XSARUS staat al jaren in de top van de Emerce 100 voor ‘beste e-commercebureaus’ van ons land. Werken bij XSARUS betekent gewaardeerd worden, jezelf ontwikkelen en werken aan mooie projecten binnen een fijne bedrijfscultuur. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bekijk de vacatures.

 

Lees verder
Vacatures
xsarus ict techniek en creatie

WebNL. Een merk-waardig bureau

In de WebNL creative studios zetten ambitieuze professionals zich in om organisaties mooier en beter te maken. De kracht ligt in het ‘snappen’ van een vraag, uitdaging of kansen. WebNL ontwikkelt een strategie, waarna er middelen en campagnes worden ingezet om successen te behalen. Alles wat daarbij nodig is, hebben zij in huis: designers, marketeers, developers, foto- en videografen, strategen en projectleiders. En ze zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk de vacatures!

Lees verder
Vacatures