Op Goeree-Overflakkee wordt goed voor elkaar gezorgd. Dat betekent dat we zorg graag dichtbij de bewoners houden. Behalve een eigen ziekenhuis zijn er tientallen zorgorganisaties – groot en klein – actief. We kijken als eiland ook verder dan vandaag. Bijvoorbeeld hoe de zorg in de toekomst anders georganiseerd kan worden, maar ook hoe we mensen zo gezond mogelijk kunnen houden. Kortom, het eiland zit volop uitdagingen en grootse plannen. Onderstaand een aantal organisaties die je wellicht inspirereren. Help je mee?  

Wat zoek je

1 t/m 3 van 97 resultaten

Toonaangevende werkgevers - Dit zijn de koplopers in de zorg op Goeree-Overflakkee

Curamare

CuraMare is de grootste zorgaanbieder op Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Ben jij op zoek naar een mooie, dankbare baan waar je kunt werken vanuit je hart? Dan zit je goed bij Curamare. CuraMare biedt ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en paramedische zorg.

Vacatures

Zuidwester

Zuidwester is dé aanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij ondersteunen hen in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Op Goeree-Overflakkee is Zuidwester al 50 jaar gevestigd. Er wonen ongeveer 300 cliënten en er zijn veel dagbestedingsmogelijkheden en behandelvoorzieningen. Met meer dan 600 medewerkers zijn we één van de grootste werkgevers van het eiland. We krijgen daarbij extra ondersteuning van bijna 200 vrijwilligers. 

Vacatures

Zorg & welzijn op de kaart