Met meer dan 2,5 miljoen toeristische overnachtingen en steeds meer dagjesmensen die het eiland bezoeken kunnen we stellen dat de toeristische- en vrijetijdssector op Goeree-Overflakkee booming is. Het eiland telt vele topbedrijven, enthousiaste ondernemers en medewerkers die elke dag weer zorgen voor geweldige eilandervaringen en herinneringen bij inwoners en bezoekers. Wat wil je op een eiland waar het elke dag voelt als vakantie? De functies zijn talrijk. Neem vooral een kijkje. Je kunt kiezen uit jobs bij verblijfsaccommodaties, in horeca, detailhandel, sport- en entertainment.

Wat zoek je

1 t/m 3 van 67 resultaten

Center Parcs Port Zélande

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, direct aan de Grevelingen en op loopafstand van de Brouwersdam en het strand ligt vakantiepark Port Zélande. Hier brengen elk jaar veel (inter)nationale bezoekers hun vakantie door. Met een ruime keuze uit accommodaties, allerlei leuke indoor en outdoor activiteiten, zwemparadijs Aqua Mundo en gezellige horeca gelegenheden, zijn er verschillende functies te vervullen. Wil jij de gasten op het park een ultieme vakantie ervaring laten beleven? Misschien ligt jouw toekomst dan wel bij Center Parcs Port Zélande!

Vacatures

Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Een watersportparadijs aan de Grevelingen waar elke jaar duizenden mensen actie, ontspanning en hun verblijf combineren! Je kunt er (leren) windsurfen, zeilen, bodysliden van de Waterjump, SUP-en,  longboarden en in de winter skiën. In Restaurant Eat & See genieten gasten in een relaxte sfeer van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Terwijl in de surfshop de hipste beachwear en windsurfgear te vinden zijn. Overnachten kan in een Beachlodge aan het water, een Basic Room of Lake Room. Bij de Brouwersdam is geen dag hetzelfde. Lijkt het je wat om het team van de Brouwersdam te versterken?

Vacatures

Sport & entertainment

Liever geen kantoorbaan, achter een bureau en bijna elke dag dezelfde mensen om je heen? Wellicht is een baan in de sport- en entertainment branche op ons mooie eiland dan wel iets voor jou. Op Goeree-Overflakkee zijn allerlei leuke jobs te vinden waarbij je bijna dagelijks op het strand, aan het water of in een vakantiesetting aan het werk bent. Hoe leuk is dat? Van watersportinstructeur tot teamleider recreatie of allround medewerker entertainment. 

Horeca

Met ruim 100 horecazaken is er voor onze inwoners en bezoekers genoeg keuze voor een hapje & drankje. Van hippe strandtenten met uitzicht op zee, tot leuke en gezellige brasseries, restaurants, wijnbars, theetuinen, lunchrooms en koffietentjes in de gezellige dorpen en jachthavens. Met dit uitgebreide aanbod is er ook genoeg keuze voor jou als je op zoek bent naar een leuke job in de horeca. Er zijn banen én bijbanen, van verschillende niveaus. Wil je bijvoorbeeld werken in de bediening, in de keuken of als manager? Alles kan! Kijk snel of er iets voor je bij zit. 

Toerisme & vrije tijd op de kaart

Geïnteresseerd in een mooie werkplek?

Er zijn diverse bedrijven in de toeristische sector op zoek naar nieuwe mensen. Bekijk alle vacatures of doe een open sollicitatie en wie weet heb jij binnenkort wel de mooiste werkplek van Nederland!