Dienstverlening is een ruim begrip. Behalve dienstverlening 'algemeen' valt ook zakelijke en financiele dienstverlening onder deze noemer. Deze branche is de laatste 20 jaar uitgegroeid tot de grootse sector binnen de Nederlandse economie. Ook op het eiland zijn talloze dienstverlenende bedrijven actief die met grote regelmaat op zoek zijn naar nieuwe mensen die snappen hoe je klanten en opdrachtgevers écht  en oprecht verder helpt. Nieuwsgierig? Bekijk dan het verhaal van een aantal inspierende bedrijven!

Voogd & Voogd, serviceprovider in de verzekeringsbranche

Voordat je afhaakt op het woord ‘verzekeringsbranche’… lees even verder! Werken bij Voogd & Voogd betekent namelijk allesbehalve werken in een saaie omgeving. Voogd & Voogd, onderdeel van Alpina Group, zorgt voor de verbinding tussen verzekeringsadviseurs en verzekeraars. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling én bouwen zij aan het beste IT platform binnen de branche. Benieuwd? Bekijk de vacatures!

Vacatures

Visser & Visser. Samen kom je verder.

Accountants- en advieskantoor Visser & Visser is uitgegroeid tot een middelgrote organisatie met 12 vestigingen en meer dan 400 medewerkers. Ze geloven in samenwerking en aandacht voor elkaar. Alleen samen creeër je een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Visser & Visser is al een aantal keer uitgeroepen tot World-Class Workplace. Visser & Visser is ervan overtuigd dat medewerkers het verschil maken. Misschien wel omdat samenwerking zo verankerd ligt in haar cultuur. Dát is werken bij Visser & Visser!

Vacatures

Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel biedt particulieren en bedrijven op Goeree en Overflakkee passende financiële oplossingen. Dankzij een zeer ruim assortiment aan verzekerings- en hypotheekproducten, gespecialiseerde adviseurs, 100% onafhankelijkheid en een hoge mate van betrokkenheid bij het eiland is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om bewoners en bedrijven te helpen en begeleiden op de belangrijkste momenten van hun financiële (ondernemers)leven.

adviesgroep de vogel hypotheek