Op Goeree-Overflakkee vind je in tegenstelling tot veel vergelijkbare gebieden een ruime keuze in onderwijs. Je vindt in elk dorp nog één of meer basisscholen. Er zijn scholen voor passend onderwijs, twee middelbare scholen, een beroepscampus én mbo-opledingen. Als stagiaire, beginnend of ervaren leerkracht is er dus volop keuze. Zie jij jezelf wel lesgeven op de mooiste werkplek van Nederland? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op het eiland!

Wat zoek je

2 resultaten

Kindwijs, bijzonder goed onderwijs

Kindwijs is een scholengroep van 14 protestants-christelijke basisscholen op Goeree-Overflakkee. Je werkt bij ons in een dynamische omgeving en krijgt volop ontwikkelkansen. Je kunt scholing volgen via onze eigen Kindwijsacademie en profiteren van gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een duale opleiding vergoeden we je studiekosten. Ga je direct na de PABO bij ons aan de slag? Wij betalen de opleidingskosten van pabo-3 en 4 aan je terug. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers in hun woorden, keuzes en leefstijl laten zien dat het christelijk geloof hun basis is.

Vacatures

Onderwijs & ontwikkeling op de kaart

Geïnteresseerd in een mooie werkplek?

Er zijn diverse organisaties in het onderwijs op zoek naar nieuwe mensen. Bekijk de vacatures of doe een open sollicitatie en wie weet heb jij binnenkort wel de mooiste werkplek van Nederland!