Na mijn opleiding HBO-accountancy heb ik eerst een tijd bij EY in Rotterdam gewerkt. Hoewel ik het hier altijd erg naar mijn zin had, miste ik de mentaliteit van het eiland. 

Lange reistijd

Ook de reistijd met bijbehorende files gingen me na 11 jaar steeds meer tegenstaan. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen accountantskantoor Visser & Visser in Middelharnis mij een baan aanbood, waarbij ik mijzelf verder kon ontwikkelen. De mooie en uitdagende baan bij Visser & Visser in combinatie met de reistijd van Ouddorp naar Middelharnis is een ideale keuze geweest.  

Visser & Visser

Veel meer vrije tijd

Een keuze waar ik nog altijd erg blij mee ben, want ik heb het goed naar mijn zin en ik mis de files voor geen meter! Ik houd nu veel meer vrije tijd over voor mijn hobby en mijn gezin. Ik vind het leuk om te sportvissen op zeebaars en dan het liefst op het strand van GO. Dit is voor mij de ideale manier om te ontspannen. Ook maak ik graag tijd vrij voor uitjes met mijn gezin en mooie zonnige vakanties.