Ik ben geboren en getogen in Fijnaart, maar ik werk en woon al vanaf mijn 20e op Goeree-Overflakkee. In eerste instantie ben ik hier begonnen als leerling verpleegkundige op Hernesseroord, wat nu onder de Zuidwester valt. Later ben ik geswitcht naar de verzekeringsbranche. Eerst in Stellendam, daarna een uitstapje naar Bergen op Zoom en sinds april 2000 bij Voogd en Voogd Verzekeringen in Middelharnis.  

Contact met ondernemers

Door ervaring en opleiding ben ik nu actief als senior accountmanager bij Voogd & Voogd. Het leuke aan mijn werk is dat ik veel contact heb met ondernemers. Ik heb gesprekken met hen over ondernemen, maar los ook praktische inhoudelijke zaken voor ze op. Daarnaast coach ik jongere collega accountmanagers door mijn kennis en ervaring met ze te delen. 

Voogd & Voogd

Vanzelf ontstaan

De keuze voor Goeree-Overflakkee is bij mij eigenlijk vanzelf ontstaan. Tijdens het werk in de zorg en daarna in de verzekeringen heb ik hier veel vriendschappen opgebouwd die ik nog steeds actief onderhoud. Daarbij vind ik hier naast mijn werk en gezin ook rust en recreatie zonder daarvoor ver te hoeven reizen.  

Bierbrouwerij Solaes

In mijn vrije tijd ben ik actief betrokken bij Brouwerij Solaes. Dat varieert van een bardienst in het proeflokaal tot het afvullen van flessen wanneer er weer een bier klaar is. Daarnaast wordt er momenteel druk geklust aan een nieuwe brouwerij in de oude cichorei fabriek “Ceres” in Ouddorp. En hoewel ik niet superhandig ben is er altijd wel wat te doen. Ik tref er ook weer veel vrienden en oud-collega’s uit de zorg omdat de brouwerij ook werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom op Goeree-Overflakkee vind ik alle ingrediënten om zinvol en ook prettig te leven en te werken. 

Solaes