Ik ben geboren en getogen in Ouddorp en heb eigenlijk niet anders dan op het eiland gewerkt. Grotendeels vanwege de korte woonwerk afstand, maar ook vanwege de zogenoemde eilandmentaliteit. Hiermee bedoel ik dat dit vaak betekent dat er gewoon gewerkt wordt zonder al te veel te zeuren. Een mentaliteit die goed bij mij past.  

Afwisselende baan

Sinds 2022 werk ik als administratief medewerker bij Wetec in Stellendam. Ik heb het er heel erg naar mijn zin, het is een afwisselende baan. En er zijn diverse taken om uit te voeren. Een groot voordeel van het werken op Goeree-Overflakkee is toch wel de korte woon-werkafstand. Ik fiets graag en ga dan ook bijna altijd op de fiets naar mijn werk toe.   

Werken bij Wetec

Graag actief in de buitenlucht

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik heb altijd veel aan sport gedaan voetbal en zaalvoetbal. Tegenwoordig doe ik minimaal twee keer per week een rondje op de mountainbike. En zomers als het lekker weer is dan ben ik vaak op het strand te vinden. Doordat de reistijd op het eiland zeer kort is, houd je veel meer vrije tijd over. Een fijne bijkomstigheid. 

Jan woont met zijn vrouw en drie kinderen in Ouddorp.

Fotografie Jaap Reedijk.