Ik woon al heel mijn leven in Spijkenisse en werk nu ruim 2 jaar als online marketeer bij WebNL creative studios in Stellendam. Ik kende WebNL al van het supergave kantoor aan de N57. Maar ben het bedrijf beter gaan leren kennen via iemand uit mijn netwerk die er een paar jaar geleden ging werken. Toen er een interessante vacature vrij kwam was de keuze snel gemaakt om te solliciteren.  

Leuke werkgever

We werken er met een team van zo’n 50 professionals: designers, marketeers, developers, foto- en videografen, strategen, animators, projectleiders en andere creatives. Zo hebben we alles in huis om een opdrachtgever van A tot Z te begeleiden. Van nieuwe positioneringen tot allerlei online oplossingen en online campagnes.  

Vakantiegevoel

Zodra ik over de Haringvlietdam rijd, krijg ik een soort van vakantiegevoel. Vroeger ging ik vaak naar de camping van mijn opa en oma in Renesse waardoor we altijd over de Haringvlietdam, langs Ouddorp en de Brouwersdam kwamen. Dat heerlijke gevoel krijg ik nog steeds als ik naar het eiland rijd.  

Fijne plek 
Ouddorp is een fijne plek waar zowel van mijn vrouw als van mijzelf roots liggen. Onze beide grootouders komen er vandaan. Dat is misschien ergens ook wel de reden waarom we het er zo fijn vinden. De stranden, de bunkerroute, de Mekkerstee, noem maar op. We recreëren graag op het eiland. 

Familietraditie

We hebben ook een bijzondere familietraditie. We halen elk jaar paasbrood bij Akershoek in Ouddorp. Mijn oma is daarmee begonnen toen ze begin jaren 60 naar Rotterdam verhuisde. Ze liet ze vroeger zelfs per boot met een koerier overkomen. Er is sindsdien geen Pasen voorbij gegaan zonder Paasbrood uit Ouddorp. Inmiddels is mijn oma er niet meer, maar houden wij de traditie in stand. In de weken voor Pasen nemen we bij de gehele familie de bestelling op. Om vervolgens op Goede Vrijdag naar Ouddorp te rijden om het op te halen. 

paasbrood met saffraan

Werken op een eiland

Het grootste voordeel van het werken op GO is dat ik bijna altijd zonder files naar mijn werk rijd. De combinatie van werken en recreëren is ook een hele fijne bijkomstigheid. Zowel sportief als passief recreëren bedoel ik dan. Na en onder werktijd loop ik graag hard in de omgeving van Stellendam, vaak is dat met enkele collega's. Inmiddels hebben we een flink aantal mooie routes: zo lopen we richting Zoet of Zout en een stuk de Dam op of we lopen (via het strand) richting Havenhoofd en Goedereede. Kortom, GO geeft mij gewoon een onwijs fijn gevoel. Dat gevoel krijg ik al als ik de Haringvlietdam op rijd. 

haringvlietdam tij