Ik heb enorme passie voor mijn werk als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling bij het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Het verzorgen en begeleiden van een prematuur geboren baby tot aan een 18-jarige is enorm afwisselend. Bovendien geeft het veel voldoening. Kinderen/baby’s en hun ouders zijn op momenten wanneer er ziekte is zo kwetsbaar. Voor mij is het enorm belangrijk om hen vakkundig te ondersteunen, maar vooral ook met alle liefde die ik in mij heb. 

Beste keuze

Tijdens mijn studie voor kinderverpleegkundige liep ik stage bij verschillende ziekenhuizen in Rotterdam. Na mijn studie wilde ik zelf eigenlijk in Rotterdam gaan werken. Mijn ouders stimuleerden me toen om op het eiland een baan te zoeken. Nu realiseer ik me dat dat de beste keuze is geweest. Door de korte reistijd gaan het combineren van werk en gezin goed samen. Ik stap op de fiets en ben zo thuis of op het werk. In Rotterdam heb ik een leuke en leerzame tijd gehad, maar ik ben toch heel blij dat ik mijn werk hier op ons eiland mag doen. Ik ben enorm trots op ons ziekenhuis en de kinderafdeling! 

Mooier en schoner

Het wonen en werken zo dicht bij elkaar geeft dat er veel tijd over blijft voor andere dingen. Leuke dingen doen samen met mijn man en kinderen komen voor mij op de eerste plaats. Meegaan naar voetbalwedstrijden en paardrijlessen. Of samen met mijn man op de racefiets stappen om een stuk over het eiland te fietsen.  

Het eiland voelt vertrouwd, het heeft mij veel gebracht en zie uit naar wat er nog komen gaat!