In de haven van Stellendam komt niet alleen elke vrijdag de vissersvloot binnen met vers gevangen Goereese vis. Je vindt er ook bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van visserij en scheepvaart. Niet alleen uit de zee, maar zeker ook van het land komen veel mooie producten. Van biologisch gemaakte geitenkaas, tot cherrytomaten, uien, aardappelen en tulpenbollen. De ondernemers die in deze sectoren actief zijn kijken altijd verder dan vandaag en zijn continu bezig met innovatie, vernieuwing en duurzaamheid. Wil jij graag een steentje bijdragen aan onze voedselvoorziening van de toekomst?

Noordhuys Tomatoes

Theo van Noord had een droom: mensen blij maken met smaakvolle en eerlijke tomaten. In 2001 startte hij in Oude-Tonge met Noordhuys Tomatoes. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de modernste teeltbedrijven van Nederland. Naast het op duurzame wijze telen van tomaten wordt ook het verpakken van de tomaten en de logistiek in eigen beheer uitgevoerd.  

Lees verder
Vacatures

Padmos Stellendam

In 1930 startte de oude heer Padmos – vader en opa van de huidige directie – in Stellendam een werkplaats voor reparatie van motoren en visserijlieren. Inmiddels is Padmos uitgegroeid tot een scheepsbouwer die tot ver over de grenzen bekend is. Het bedrijf speelt een grote rol in alerlei duurzame ontwikkelingen. Zo ontwierp en bouwde Padmos samen met Hoekman Shipbuilding in opdracht van Stichting Masterplan Duurzame Visserij het innovatieve vaartuig MDV1 “IMMANUEL”, waarmee ze de KNVTS Schip van het Jaarprijs in de wacht sleepte. 

Lees verder
Meer informatie