In de haven van Stellendam komt niet alleen elke vrijdag de vissersvloot binnen met vers gevangen Goereese vis. Je vindt er ook bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van visserij en scheepvaart. Niet alleen uit de zee, maar zeker ook van het land komen veel mooie producten. Van biologisch gemaakte geitenkaas, tot cherrytomaten, uien, aardappelen en tulpenbollen. De ondernemers die in deze sectoren actief zijn kijken altijd verder dan vandaag en zijn continu bezig met innovatie, vernieuwing en duurzaamheid. Wil jij graag een steentje bijdragen aan onze voedselvoorziening van de toekomst?

Wat zoek je

2 resultaten

Bij Damen draait het om mensen

Damen Maaskant in Stellendam is scheepsbouwer, familiebedrijf, erkend leerbedrijf én onderdeel van de Damen Shipyards Group. Gespecialiseerd in hoogwaardige nieuwbouw, onderhoud, reparatie én verbouwing van werkboten en vissersboten, maar ook een volledige refit voor jachten. De filosofie van het bedrijf is gericht op het overtreffen van verwachtingen. Elke dag weer. Bij klanten, maar óók bij medewerkers. Kom je ons helpen met het bedenken en maken van innovatieve en duurzame vaartuigen?

Landbouw & visserij op de kaart

Geïnteresseerd in een mooie werkplek?

Er zijn diverse bedrijven op het eiland op zoek naar nieuwe mensen. Bekijk de vacatures of doe een open sollicitatie en wie weet heb jij binnenkort wel de mooiste werkplek van Nederland!